Skip to content
Producten
Recepten
Nieuws
Over Melvita
Kwaliteit en verwerking
Ons verhaal
Innovatief
In actie voor de bij!
Honingweetjes
Veel gestelde vragen
Biologische honing
Imkers
Kids & Bijen
Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Verkooppunten
Vacatures
Producten
Recepten
Nieuws
Over Melvita
Kwaliteit en verwerking
Ons verhaal
Innovatief
In actie voor de bij!
Honingweetjes
Veel gestelde vragen
Biologische honing
Imkers
Kids & Bijen
Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Verkooppunten
Vacatures
Sticky spareribs met woudhoning
Dit recept wordt bereid met
Naar product
Ingrediënten
1 kg spareribs
3 teentjes knoflook, geperst
50 ml tomatenpuree
50 ml Melvita woudhoning
1 tl gerookte paprikapoeder
50 ml ketjap
Peper en zout
1 tl baking soda
Delen
Print
Sticky spareribs met woudhoning
6
personen
100
minuten
Zo maak je het
Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar.
Verwijder het vlies van de spareribs als dit er nog op zit. Snijd de ribs in individuele stukjes.
Smeer de spareribs in met twee derde van de marinade.
Doe ze in een kom of bak, dek af met plastic folie en laat minimaal een uur marineren in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 190°C.
Verdeel de ribs over een beklede bakplaat.
Bak het totaal een uur; draai en besmeer de ribs met de overige marinade om de 20 minuten.
Aanbevolen recepten
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Bekijk het gerecht
Paascake met woudhoning
Bekijk het gerecht
Paasscones met acaciahoning
Bekijk het gerecht
Producten
Aanbevolen
Alle producten
Honing in knijpfles
Melvita specialiteiten
Plantaardige zoetmiddelen
Melvita Horeca
Recepten
Aanbevolen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Ontbijt en lunch
Gebak
Dranken
Sauzen en Dressings
Nieuws
Over Melvita
Kwaliteit en verwerking
Ons verhaal
Innovatief
In actie voor de bij
Honingweetjes
Veel gestelde vragen
Biologische honing
Imkers
Kids & Bijen
Wat is honing
Soorten honing
Verwerking tot honing
Oogsten
Taken van het bijenvolk
Bijenproducten
Wat is een imker
Geschiedenis van het imkeren
Melvita Quiz
Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Vacatures
Verkooppunten
Kom in actie voor de BIJ!
Deel dit recept
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter