Sauzen en Dressings

Kies jouw Melvita recept

Al van oudsher wordt honing gebruikt in de keuken als de ultieme smaakmaker. Honing haalt namelijk het beste in gerechten naar boven en je kunt er eindeloos mee variëren. Natuurlijk in de thee en koffie, op brood en toast, maar bijvoorbeeld ook over vers fruit, door de yoghurt en muesli, in smoothies, over pannenkoeken en ijs.

Sauzen en Dressings

Acaciahoning

Heerlijk

in je salade

Laat je
inspireren...

Maak je eigen Melvita moment!

Geef je gerecht een persoonlijke touch met een lepeltje Melvita honing. Zo over je geitenkaassalade of verstopt in je beroemde brownie.
Het is dan ook een bijzonder fijne smaakmaker in
de lekkerste – koude én warme! – gerechten.

Biologische Bloemenhoning

Met een warme en volzoete smaak. Heerlijk in de thee, door de yoghurt en over pannenkoeken!

Recepten tips!

Geef je gerecht een persoonlijke touch met een lepeltje
Melvita honing. Zo over je geitenkaassalade of
verstopt in je beroemde brownie.
Het is dan ook een bijzonder fijne smaakmaker in
de lekkerste – koude én warme! – gerechten.