Rijstsnacks met agavesiroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita_Agave_Licht biologisch

Ingrediƫnten

  • 120 g pindapasta of notenpasta
  • 100 ml Melvita agave licht
  • 2 el kokosolie
  • 200 g pure chocolade
  • 100 g gepofte rijst

Rijstsnacks met agavesiroop

3

personen

20

minuten

Zo maak je het

  • Smelt de chocolade au-bain-marie.
  • Smelt de kokosolie in een pannetje en voeg hier de Melvita agavesiroop en pindapasta aan toe. Roer tot alles gesmolten is en je een egale massa hebt.
  • Doe de gepofte rijst in een ruime kom en voeg de pasta toe. Meng tot alle rijst aan elkaar plakt.
  • In de bakvorm (met bakpapier) druk je het rijstmengsel goed aan met een lepel, zorg dat het niet dikker is dan 2,5 cm.
  • Giet de gesmolten chocolade over het mengsel, zodat de bovenkant zoveel mogelijk bedekt is
  • Zet 20 minuten in de vriezer tot de bites goed hard zijn en dus makkelijk te snijden.
  • Snijd in vierkante stukken en serveer!

Aanbevolen recepten

Apricot,Jam,With,Almonds,And,Hazelnuts.,Golden,Homemade,Fresh,Waffles.
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Easter,Easter,Cake,,Easter,Bread,With,Honey,Balls,,Covered,With
Paascake met woudhoning
Easter,Cross,Buns,With,Honey,And,Butter,,Painted,Eggs.,Light
Paasscones met acaciahoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter