Rijstsnacks met agavesiroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita_Agave_Licht biologisch

Ingrediƫnten

  • 120 g pindapasta of notenpasta
  • 100 ml Melvita agave licht
  • 2 el kokosolie
  • 200 g pure chocolade
  • 100 g gepofte rijst

Rijstsnacks met agavesiroop

3

personen

20

minuten

Zo maak je het

  • Smelt de chocolade au-bain-marie.
  • Smelt de kokosolie in een pannetje en voeg hier de Melvita agavesiroop en pindapasta aan toe. Roer tot alles gesmolten is en je een egale massa hebt.
  • Doe de gepofte rijst in een ruime kom en voeg de pasta toe. Meng tot alle rijst aan elkaar plakt.
  • In de bakvorm (met bakpapier) druk je het rijstmengsel goed aan met een lepel, zorg dat het niet dikker is dan 2,5 cm.
  • Giet de gesmolten chocolade over het mengsel, zodat de bovenkant zoveel mogelijk bedekt is
  • Zet 20 minuten in de vriezer tot de bites goed hard zijn en dus makkelijk te snijden.
  • Snijd in vierkante stukken en serveer!

Aanbevolen recepten

grapfruitsap met honing gmet gember
Grapefruitsap met honing met gember
Gourmet,Meal,Of,White,Brie,Cheese,Or,Camembert,With,Thyme,
Brie met tijmhoning
shutterstock_2230537013
Perzikcrumble met bloemenhoning en vanille-ijs

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter