Muesli repen met agavesiroop dark

Dit recept wordt bereid met

Melvita_Agave_donker

Ingrediënten

  • 200 g havermout
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 2 el pompoenpitten
  • 30 g gesmolten boter
  • 180 ml Melvita agavestroop dark
  • Mespunt vanillepoeder
  • 80 g rozijnen of krenten
  • 80 g gehakte hazelnoten
  • Snufje zout

Muesli repen met agavesiroop dark

10

personen

40

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 150°C.
  • Rooster de havermout, lijnzaad en pompoenpitten licht in een koekenpan 10 minuten en zet het apart.
  • Verwarm de boter, Melvita agavesiroop dark, vanille en een flinke snuf zout en laat even pruttelen. .
  • Voeg dit bij de havermout en lijnzaad en meng het samen met de rozijnen (of krenten) en noten.
  • Druk het mengsel goed aan in een met bakpapier beklede bakvorm.
  • Bak het 25-30 min. in het midden van de oven.
  • Laat het 2 uur afkoelen, dan wordt het lekker knapperig.
  • Snijd de muesli in repen en bewaar het in een trommel.

Aanbevolen recepten

Pumpkin,French,Toast,With,Apricot.,Autumn,Swasonal,Food.
Wentelteefjes met gekarameliseerde perziken en Melvita light
Risotto,With,Sage,Honey,And,Parmesan,Cheese
Romige risotto met woudhoning
Pastries.,Sweet,Buns,With,Cottage,Cheese,Filling,And,Honey,In
Honing-kaneel broodjes met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter