Kokosballetjes met dadelstroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita Dadestroop BIO

Ingrediƫnten

  • 150 g kokosrasp
  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 2 el Melvita dadelstroop
  • 2 el kokosolie (voor de vulling)
  • 2 tl kokosolie (voor de chocoladelaag)

Kokosballetjes met dadelstroop

6

personen

45

minuten

Zo maak je het

  • Mix de geraspte kokos met de Melvita dadelstroop en 2 el kokosolie in een kom tot het plakkerig aanvoelt.
  • Draai van het kokosmengsel kleine balletjes en verdeel ze over een bord bekleed met bakpapier.
  • Laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast (of een half uur in de vriezer).
  • Smelt 100 gram chocolade samen met 2 tl kokosolie au bain-marie.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de rest van de chocolade toe.
  • Rol de balletjes door de gesmolten chocolade en laat ze uitharden op een vel bakpapier.

Aanbevolen recepten

Apricot,Jam,With,Almonds,And,Hazelnuts.,Golden,Homemade,Fresh,Waffles.
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Easter,Easter,Cake,,Easter,Bread,With,Honey,Balls,,Covered,With
Paascake met woudhoning
Easter,Cross,Buns,With,Honey,And,Butter,,Painted,Eggs.,Light
Paasscones met acaciahoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter