Gegrilde pompoen met Light  

Dit recept wordt bereid met

Melvita Light

Ingrediënten

  • 500 g pompoen
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 el Melvita Light
  • 1 tl kaneel

Gegrilde pompoen met Light  

2

personen

15

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de grill of grillpan voor op middelhoog vuur.
  • Snijd de pompoen doormidden en verwijder de zaden.
  • Snijd de pompoen vervolgens in plakken van ongeveer 1 cm dik. Je kunt de schil aanhouden, vooral bij Hokkaido-pompoen, omdat deze eetbaar is.
  • Meng in een kom de plakken pompoen met olijfolie, zout, peper en kaneel. Zorg ervoor dat alle plakken goed bedekt zijn.
  • Leg de plakken pompoen op de grill en gril ze ongeveer 4-5 minuten aan elke kant, of totdat ze zacht en mooi gebruind zijn.
  • Haal de gegrilde pompoen van de grill en drizzel de Melvita Light er over.
  • Serveer de gegrilde pompoen warm als bijgerecht of als lichte maaltijd.

Aanbevolen recepten

grapfruitsap met honing gmet gember
Grapefruitsap met honing met gember
Gourmet,Meal,Of,White,Brie,Cheese,Or,Camembert,With,Thyme,
Brie met tijmhoning
shutterstock_2230537013
Perzikcrumble met bloemenhoning en vanille-ijs

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter