Verwarm de oven voor op 160°C en bekleed een ronde springvorm van 20 cm met bakpapier.
Meng de verkruimelde koekjes met gesmolten boter en druk dit mengsel stevig in de bodem en de zijkant van de springvorm. Zet de vorm in de koelkast terwijl je de vulling maakt.
Klop de roomkaas, zure room, suiker, Melvita agavesiroop en vanille-extract tot een glad mengsel.
Voeg één voor één de eieren toe tot alles goed gemengd is.
Giet het roomkaasmengsel over de koekjesbodem en strijk de bovenkant glad.
Bak de cheesecake in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45-50 minuten.
Laat de cheesecake in de springvorm volledig afkoelen op kamertemperatuur.
Zet het daarna minstens 4 uur of bij voorkeur een nacht in de koelkast om op te stijven.
Haal de cheesecake uit de springvorm en leg je de in plakjes gesneden aardbeien bovenop de cheesecake.
Drizzle de aardbeien met Melvita agavesiroop naar smaak.