Brownies met dadelstroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita Dadelstroop Biologisch

Ingrediënten

  • 100 g pure chocolade (min. 70% cacao)
  • 75 g boter
  • 50 ml Melvita dadelstroop
  • 50 g kristalsuiker
  • 2 eieren
  • 75 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • Snufje zout

Brownies met dadelstroop

8

personen

30

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een kleine bakvorm (ca. 20×20 cm) met bakpapier.
  • Smelt de chocolade en boter samen au bain-marie of in korte intervallen in de magnetron. Roer tot een glad mengsel.
  • Voeg de Melvita dadelstroop en suiker toe en meng goed.
  • Klop de eieren er één voor één door.
  • Zeef de bloem, bakpoeder en zout boven het beslag en spatel het er voorzichtig doorheen.
  • Giet het beslag in de bakvorm en strijk glad.
  • Bak de brownie 20-25 minuten in de oven. De binnenkant mag nog een beetje smeuïg zijn.
  • Laat afkoelen, snijd in vier stukken en geniet!

Aanbevolen recepten

Apricot,Jam,With,Almonds,And,Hazelnuts.,Golden,Homemade,Fresh,Waffles.
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Easter,Easter,Cake,,Easter,Bread,With,Honey,Balls,,Covered,With
Paascake met woudhoning
Easter,Cross,Buns,With,Honey,And,Butter,,Painted,Eggs.,Light
Paasscones met acaciahoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter