Skip to content
Producten
Recepten
Nieuws
Over Melvita
Kwaliteit en verwerking
Ons verhaal
Innovatief
In actie voor de bij!
Honingweetjes
Veel gestelde vragen
Biologische honing
Imkers
Kids & Bijen
Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Verkooppunten
Vacatures
Producten
Recepten
Nieuws
Over Melvita
Kwaliteit en verwerking
Ons verhaal
Innovatief
In actie voor de bij!
Honingweetjes
Veel gestelde vragen
Biologische honing
Imkers
Kids & Bijen
Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Verkooppunten
Vacatures
Bosbessen smoothie met acaciahoning
Dit recept wordt bereid met
Naar product
Ingrediƫnten
200 g bosbessen
1 banaan
200 ml amandelmelk, kokosmelk of gewone melk
2 el Melvita acacia honing
1 el Griekse yoghurt
1 tl chiazaad
IJsblokjes
Delen
Print
Bosbessen smoothie met acaciahoning
2
personen
2
minuten
Zo maak je het
Voeg de bevroren bosbessen, banaan, melk, Melvita acacia honing en Griekse yoghurt en chiazaad toe aan een blender.
Mix alles op hoge snelheid tot een gladde en romige smoothie. Voeg indien nodig ijsblokjes toe voor een extra koude smoothie en blend opnieuw.
Proef de smoothie en voeg eventueel extra honing toe voor meer zoetheid.
Giet de smoothie in glazen en garneer met een paar verse bosbessen en een snufje chiazaad voor een mooie presentatie.
Aanbevolen recepten
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Bekijk het gerecht
Paascake met woudhoning
Bekijk het gerecht
Paasscones met acaciahoning
Bekijk het gerecht
Producten
Aanbevolen
Alle producten
Honing in knijpfles
Melvita specialiteiten
Plantaardige zoetmiddelen
Melvita Horeca
Recepten
Aanbevolen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Ontbijt en lunch
Gebak
Dranken
Sauzen en Dressings
Nieuws
Over Melvita
Kwaliteit en verwerking
Ons verhaal
Innovatief
In actie voor de bij
Honingweetjes
Veel gestelde vragen
Biologische honing
Imkers
Kids & Bijen
Wat is honing
Soorten honing
Verwerking tot honing
Oogsten
Taken van het bijenvolk
Bijenproducten
Wat is een imker
Geschiedenis van het imkeren
Melvita Quiz
Klantenservice
Bedrijfsgegevens
Vacatures
Verkooppunten
Kom in actie voor de BIJ!
Deel dit recept
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter