Borrelplank met kaas, stokbrood en bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita bloemenhoning_europa

Ingrediënten

  • 1 brie of camembert
  • 100 g blauwaderkaas (zoals Roquefort of Gorgonzola)
  • 100 g geitenkaas
  • 100 g oude kaas of boerenkaas, in plakken
  • 1 stokbrood, in dunne plakjes gesneden
  • 4 el Melvita bloemenhoning
  • Een paar takjes verse tijm of rozemarijn

Borrelplank met kaas, stokbrood en bloemenhoning

4

personen

10

minuten

Zo maak je het

  • Snijd de brie of camembert, blauwaderkaas, geitenkaas en oude kaas in plakken of stukken en leg deze op een grote serveerplank of borrelplank.
  • Zorg voor een mooie variatie in de vormen en kleuren van de kazen voor een aantrekkelijke presentatie.
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Leg de plakjes stokbrood op een bakplaat en bak deze 5-7 minuten in de oven totdat ze licht goudbruin en knapperig zijn.
  • Besprenkel de kazen met een beetje van de Melvita bloemenhoning of zet de honing apart in een klein schaaltje zodat gasten zelf kunnen beslissen hoeveel ze willen gebruiken.
  • Voeg een paar takjes verse tijm of rozemarijn toe voor een extra geurige touch.

Aanbevolen recepten

grapfruitsap met honing gmet gember
Grapefruitsap met honing met gember
Gourmet,Meal,Of,White,Brie,Cheese,Or,Camembert,With,Thyme,
Brie met tijmhoning
shutterstock_2230537013
Perzikcrumble met bloemenhoning en vanille-ijs

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter