Toast met perzik en bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita Weide_Veld_Bloemenhoning_EU_250g

Ingrediƫnten

  • 4 sneetjes stokbrood, zuurdesembrood of volkorenbrood
  • 100 g zachte blauwe kaas (bijvoorbeeld Gorgonzola of Roquefort)
  • 1 rijpe perzik, in dunne plakjes gesneden
  • 50 g verse bosbessen
  • 2-3 el Melvita bloemenhoning
  • Optioneel: een handje rucola of verse munt voor garnering

Toast met perzik en bloemenhoning

4

personen

10

minuten

Zo maak je het

  • Rooster de sneetjes brood in een broodrooster of koekenpan tot ze knapperig zijn.
  • Besmeer elk sneetje met een royale laag zachte blauwe kaas.
  • Leg plakjes perzik en bosbessen bovenop de kaas.
  • Besprenkel elk sneetje met Melvita bloemenhoning voor een zoete, bloemige smaak.
  • Garneer met een beetje rucola of een paar blaadjes verse munt voor een frisse touch, indien gewenst.
  • Serveer direct en geniet van deze zomerse, smaakvolle toast.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter