Panna cotta met bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita Bloemenhoning BIO

Ingrediënten

  • 3 ½ blaadjes gelatine
  • 250 ml slagroom
  • 50 g Melvita biologische bloemenhoning
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout
  • 350 g Griekse yoghurt
  • 100 g walnoten
  • 4 vijgen
  • Extra honing voor de garnering

Panna cotta met bloemenhoning

3

personen

25

minuten

Zo maak je het

  • Week de gelatine in ruim kokend water.
  • Breng ondertussen de slagroom met Melvita biologische bloemenhoning, kaneel en zout aan de kook in een steelpan.
  • Haal van het vuur als het kookt en roer hier de geweekte gelatine doorheen.
  • Roer de Griekse yoghurt los en meng door het slagroommengsel.
  • Giet dit mengsel in 4 glazen en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Toast de walnoten in een droge koekenpan en snijd de vijgen in parten.
  • Verdeel de walnoten en vijgen over de bordjes en garneer met extra Melvita biologische bloemenhoning.

Aanbevolen recepten

Apricot,Jam,With,Almonds,And,Hazelnuts.,Golden,Homemade,Fresh,Waffles.
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Easter,Easter,Cake,,Easter,Bread,With,Honey,Balls,,Covered,With
Paascake met woudhoning
Easter,Cross,Buns,With,Honey,And,Butter,,Painted,Eggs.,Light
Paasscones met acaciahoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter