Kokosballetjes met dadelstroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita Dadestroop BIO

Ingrediƫnten

  • 150 g kokosrasp
  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 2 el Melvita dadelstroop
  • 2 el kokosolie (voor de vulling)
  • 2 tl kokosolie (voor de chocoladelaag)

Kokosballetjes met dadelstroop

6

personen

45

minuten

Zo maak je het

  • Mix de geraspte kokos met de Melvita dadelstroop en 2 el kokosolie in een kom tot het plakkerig aanvoelt.
  • Draai van het kokosmengsel kleine balletjes en verdeel ze over een bord bekleed met bakpapier.
  • Laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast (of een half uur in de vriezer).
  • Smelt 100 gram chocolade samen met 2 tl kokosolie au bain-marie.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de rest van de chocolade toe.
  • Rol de balletjes door de gesmolten chocolade en laat ze uitharden op een vel bakpapier.

Aanbevolen recepten

Pastries.,Sweet,Buns,With,Cottage,Cheese,Filling,And,Honey,In
Honing-kaneel broodjes met acacia honing
Oatmeal,With,Fruits,And,Honey,On,A,White,Background
Yoghurt met nectarine en bloemenhoning
Jingle berry christmas cake website
Jingle Berry Christmas Cake met bloemenhoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter