Kokosballetjes met dadelstroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita Dadestroop BIO

Ingrediƫnten

  • 150 g kokosrasp
  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 2 el Melvita dadelstroop
  • 2 el kokosolie (voor de vulling)
  • 2 tl kokosolie (voor de chocoladelaag)

Kokosballetjes met dadelstroop

6

personen

45

minuten

Zo maak je het

  • Mix de geraspte kokos met de Melvita dadelstroop en 2 el kokosolie in een kom tot het plakkerig aanvoelt.
  • Draai van het kokosmengsel kleine balletjes en verdeel ze over een bord bekleed met bakpapier.
  • Laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast (of een half uur in de vriezer).
  • Smelt 100 gram chocolade samen met 2 tl kokosolie au bain-marie.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de rest van de chocolade toe.
  • Rol de balletjes door de gesmolten chocolade en laat ze uitharden op een vel bakpapier.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter