Kokosballetjes met dadelstroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita Dadestroop BIO

Ingrediƫnten

  • 150 g kokosrasp
  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 2 el Melvita dadelstroop
  • 2 el kokosolie (voor de vulling)
  • 2 tl kokosolie (voor de chocoladelaag)

Kokosballetjes met dadelstroop

6

personen

45

minuten

Zo maak je het

  • Mix de geraspte kokos met de Melvita dadelstroop en 2 el kokosolie in een kom tot het plakkerig aanvoelt.
  • Draai van het kokosmengsel kleine balletjes en verdeel ze over een bord bekleed met bakpapier.
  • Laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast (of een half uur in de vriezer).
  • Smelt 100 gram chocolade samen met 2 tl kokosolie au bain-marie.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de rest van de chocolade toe.
  • Rol de balletjes door de gesmolten chocolade en laat ze uitharden op een vel bakpapier.

Aanbevolen recepten

Cooked,Cottage,Cheese,Muffins,With,Quince,And,Honey,.
Kweekpeer-kwarkmuffins met Melvita bloemenhoning
Crispy,Fried,Chicken,Drizzled,With,Honey,On,White,Plate,,Sweet
Krokante gefrituurde kip met honing glazuur met Melvita bloemenhoning
Pumpkin,French,Toast,With,Apricot.,Autumn,Swasonal,Food.
Wentelteefjes met gekarameliseerde perziken en Melvita light

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter