Couscoussalade met vijgen, noten en acaciahoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita AcaciaHoning_365g

Ingrediƫnten

  • 200 g couscous
  • 2 vijgen, in stukjes gesneden
  • 50 g gemengde noten (bijvoorbeeld amandelen, walnoten, pecannoten), grof gehakt
  • 50 g granaatappelpitjes
  • 2 el Melvita acacia honing
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Een snufje zout
  • Optioneel: verse munt of koriander voor garnering

Couscoussalade met vijgen, noten en acaciahoning

2

personen

15

minuten

Zo maak je het

  • Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Meng de couscous na het koken met olijfolie en zout om het los te maken.
  • Meng de Melvita acaciahoning, olijfolie en citroensap in een kom tot een gladde dressing.
  • Voeg de gesneden vijgen, gehakte noten en granaatappelpitjes toe aan de couscous. Giet de honingdressing erover en meng goed zodat alles goed is bedekt.
  • Serveer de couscoussalade in een mooie schaal en garneer met verse munt of koriander voor extra smaak en kleur.

Aanbevolen recepten

Cooked,Cottage,Cheese,Muffins,With,Quince,And,Honey,.
Kweekpeer-kwarkmuffins met Melvita bloemenhoning
Crispy,Fried,Chicken,Drizzled,With,Honey,On,White,Plate,,Sweet
Krokante gefrituurde kip met honing glazuur met Melvita bloemenhoning
Pumpkin,French,Toast,With,Apricot.,Autumn,Swasonal,Food.
Wentelteefjes met gekarameliseerde perziken en Melvita light

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter