Couscoussalade met vijgen, noten en acaciahoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita AcaciaHoning_365g

Ingrediƫnten

  • 200 g couscous
  • 2 vijgen, in stukjes gesneden
  • 50 g gemengde noten (bijvoorbeeld amandelen, walnoten, pecannoten), grof gehakt
  • 50 g granaatappelpitjes
  • 2 el Melvita acacia honing
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Een snufje zout
  • Optioneel: verse munt of koriander voor garnering

Couscoussalade met vijgen, noten en acaciahoning

2

personen

15

minuten

Zo maak je het

  • Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Meng de couscous na het koken met olijfolie en zout om het los te maken.
  • Meng de Melvita acaciahoning, olijfolie en citroensap in een kom tot een gladde dressing.
  • Voeg de gesneden vijgen, gehakte noten en granaatappelpitjes toe aan de couscous. Giet de honingdressing erover en meng goed zodat alles goed is bedekt.
  • Serveer de couscoussalade in een mooie schaal en garneer met verse munt of koriander voor extra smaak en kleur.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter