Toast met perzik en bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita Weide_Veld_Bloemenhoning_EU_250g

Ingrediƫnten

  • 4 sneetjes stokbrood, zuurdesembrood of volkorenbrood
  • 100 g zachte blauwe kaas (bijvoorbeeld Gorgonzola of Roquefort)
  • 1 rijpe perzik, in dunne plakjes gesneden
  • 50 g verse bosbessen
  • 2-3 el Melvita bloemenhoning
  • Optioneel: een handje rucola of verse munt voor garnering

Toast met perzik en bloemenhoning

4

personen

10

minuten

Zo maak je het

  • Rooster de sneetjes brood in een broodrooster of koekenpan tot ze knapperig zijn.
  • Besmeer elk sneetje met een royale laag zachte blauwe kaas.
  • Leg plakjes perzik en bosbessen bovenop de kaas.
  • Besprenkel elk sneetje met Melvita bloemenhoning voor een zoete, bloemige smaak.
  • Garneer met een beetje rucola of een paar blaadjes verse munt voor een frisse touch, indien gewenst.
  • Serveer direct en geniet van deze zomerse, smaakvolle toast.

Aanbevolen recepten

grapfruitsap met honing gmet gember
Grapefruitsap met honing met gember
Gourmet,Meal,Of,White,Brie,Cheese,Or,Camembert,With,Thyme,
Brie met tijmhoning
shutterstock_2230537013
Perzikcrumble met bloemenhoning en vanille-ijs

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter