Rijstsnacks met agavesiroop

Dit recept wordt bereid met

Melvita_Agave_Licht biologisch

Ingrediƫnten

  • 120 g pindapasta of notenpasta
  • 100 ml Melvita agave licht
  • 2 el kokosolie
  • 200 g pure chocolade
  • 100 g gepofte rijst

Rijstsnacks met agavesiroop

3

personen

20

minuten

Zo maak je het

  • Smelt de chocolade au-bain-marie.
  • Smelt de kokosolie in een pannetje en voeg hier de Melvita agavesiroop en pindapasta aan toe. Roer tot alles gesmolten is en je een egale massa hebt.
  • Doe de gepofte rijst in een ruime kom en voeg de pasta toe. Meng tot alle rijst aan elkaar plakt.
  • In de bakvorm (met bakpapier) druk je het rijstmengsel goed aan met een lepel, zorg dat het niet dikker is dan 2,5 cm.
  • Giet de gesmolten chocolade over het mengsel, zodat de bovenkant zoveel mogelijk bedekt is
  • Zet 20 minuten in de vriezer tot de bites goed hard zijn en dus makkelijk te snijden.
  • Snijd in vierkante stukken en serveer!

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter