Panna cotta met bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita Bloemenhoning BIO

Ingrediënten

  • 3 ½ blaadjes gelatine
  • 250 ml slagroom
  • 50 g Melvita biologische bloemenhoning
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout
  • 350 g Griekse yoghurt
  • 100 g walnoten
  • 4 vijgen
  • Extra honing voor de garnering

Panna cotta met bloemenhoning

3

personen

25

minuten

Zo maak je het

  • Week de gelatine in ruim kokend water.
  • Breng ondertussen de slagroom met Melvita biologische bloemenhoning, kaneel en zout aan de kook in een steelpan.
  • Haal van het vuur als het kookt en roer hier de geweekte gelatine doorheen.
  • Roer de Griekse yoghurt los en meng door het slagroommengsel.
  • Giet dit mengsel in 4 glazen en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Toast de walnoten in een droge koekenpan en snijd de vijgen in parten.
  • Verdeel de walnoten en vijgen over de bordjes en garneer met extra Melvita biologische bloemenhoning.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter