Paasscones met acaciahoning

Dit recept wordt bereid met

Acacia_Honing_365g

Ingrediënten

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 50 g koude ongezouten roomboter
  • 1/4 tl zout
  • 40 g suiker
  • 125 ml volle melk
  • 1 ei
  • Handvol rozijnen of krenten
  • 8 el Melvita acaciahoning
  • roomboter

Paasscones met acaciahoning

8

personen

30

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Meng het zelfrijzend bakmeel, zout en suiker in een kom.
  • Voeg de koude boter toe en wrijf deze tussen je vingers tot het op broodkruim lijkt.
  • Roer de melk, honing en de rozijnen erdoor en kneed het kort tot een zacht deeg.
  • Rol het deeg uit tot 2,5 cm dik en steek cirkels uit (bijv. met een glas).
  • Leg ze op de bakplaat en bestrijk met losgeklopt ei voor een mooie glans.
  • Bak de scones in 12–15 minuten goudbruin en laat het afkoelen op een rooster.
  • Snijd doormidden en serveer met de roomboter en Melvita acaciahoning.

Aanbevolen recepten

Apricot,Jam,With,Almonds,And,Hazelnuts.,Golden,Homemade,Fresh,Waffles.
Paaswafels met bloemenhoning & vers fruit
Easter,Easter,Cake,,Easter,Bread,With,Honey,Balls,,Covered,With
Paascake met woudhoning
Easter,Cross,Buns,With,Honey,And,Butter,,Painted,Eggs.,Light
Paasscones met acaciahoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter