Meng de gist met lauwe melk en 1 el Melvita woudhoning. Laat 10 min staan.
Klop eieren los met de rest van de honing en vanille. Voeg gesmolten boter toe. Voeg het gistmengsel toe, dan bloem en zout. Kneed het 10 minuten tot een glad, zacht deeg.
Meng rozijnen erdoor. Dek af en laat ±1,5 uur rijzen op een warme plek.
Vet een hoge cakevorm in (of gebruik bakpapier en een hoge ring). Vul tot 2/3. Laat nog 30-45 min rijzen.
Bak op 170°C voor ±40-45 minuten en laat het afkoelen.
Klop eiwit met citroensap en voeg geleidelijk poedersuiker toe tot een stevig glazuur en smeerbaar glazuur. Roer er 1 tl Melvita woudhoning door voor glans en smaak.
Smeer de glazuur royaal bovenop de cake. Laat het een beetje druipen. Bestrooi met gevriesdroogde bessen, zilverparels en amandelen.
Bind een lint om de cake, plaats op een mooi bord met paaseitjes.