Zet de oven aan op 170°C (boven- en onderwarmte) en bekleed een bakplaat of een ovenschaal met bakpapier.
Meng de havermout, gehakte amandelen, zonnebloempitten, pompoenpitten en gedroogde aardbeien in een grote kom.
Meng de gesmolten kokosolie, Melvita bloemenhoning en vanille-extract in een aparte kom. Giet dit mengsel over de droge ingrediënten en roer goed door totdat alles gelijkmatig is bedekt.
Verspreid het mengsel over de bakplaat en druk het stevig aan met de achterkant van een lepel of je handen, zodat het compact en gelijkmatig is verdeeld.
Bak de granola-repen 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat ze goudbruin zijn. Laat ze daarna afkoelen.
Smelt de witte chocolade au bain-marie of in de magnetron en giet deze over de granola-repen. Verspreid de gesmolten chocolade gelijkmatig met een spatel.
Laat de chocolade opstijven en snijd de granola-repen in stukken zodra alles volledig is afgekoeld.