Bruschetta met peer, walnoot en bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita_BIO_Bloemenhoning

Ingrediënten

  • 1 stokbrood of ciabatta, in plakjes gesneden
  • 2 rijpe peren, geschild en in dunne plakjes gesneden
  • 4 el Melvita biologische bloemenhoning
  • 200 g cottage cheese
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • Verse munt of basilicum voor garnering (optioneel)
  • Zout en peper naar smaak

Bruschetta met peer, walnoot en bloemenhoning

4

personen

15

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Leg de plakjes brood op een bakplaat en rooster ze in de oven voor ongeveer 5-7 minuten, of tot ze goudbruin en krokant zijn.
  • Besmeer elk stukje geroosterd brood met een laag cottage cheese.
  • Leg de plakjes peer er mooi bovenop.
  • Besprenkel de peren met een beetje Melvita biologische bloemenhoning.
  • Strooi de gehakte walnoten over de bruschetta.
  • Voeg eventueel een snufje zout en peper toe voor extra smaak.
  • Garneer met verse munt of basilicum.
  • Serveer de bruschetta direct.

Aanbevolen recepten

Crispy,Fried,Chicken,Drizzled,With,Honey,On,White,Plate,,Sweet
Krokante gefrituurde kip met honing glazuur met Melvita bloemenhoning
Pumpkin,French,Toast,With,Apricot.,Autumn,Swasonal,Food.
Wentelteefjes met gekarameliseerde perziken en Melvita light
Risotto,With,Sage,Honey,And,Parmesan,Cheese
Romige risotto met woudhoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter