Bruschetta met peer, walnoot en bloemenhoning

Dit recept wordt bereid met

Melvita_BIO_Bloemenhoning

Ingrediënten

  • 1 stokbrood of ciabatta, in plakjes gesneden
  • 2 rijpe peren, geschild en in dunne plakjes gesneden
  • 4 el Melvita biologische bloemenhoning
  • 200 g cottage cheese
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • Verse munt of basilicum voor garnering (optioneel)
  • Zout en peper naar smaak

Bruschetta met peer, walnoot en bloemenhoning

4

personen

15

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Leg de plakjes brood op een bakplaat en rooster ze in de oven voor ongeveer 5-7 minuten, of tot ze goudbruin en krokant zijn.
  • Besmeer elk stukje geroosterd brood met een laag cottage cheese.
  • Leg de plakjes peer er mooi bovenop.
  • Besprenkel de peren met een beetje Melvita biologische bloemenhoning.
  • Strooi de gehakte walnoten over de bruschetta.
  • Voeg eventueel een snufje zout en peper toe voor extra smaak.
  • Garneer met verse munt of basilicum.
  • Serveer de bruschetta direct.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter