Bruschetta met acacia honing

Dit recept wordt bereid met

Melvita_Acaciahoning met bloemen

Ingrediënten

  • 4 broodjes
  • 200 g ricotta of verse zachte kaas
  • 2 el Melvita acacia honing
  • 1/2 citroen (sap en schil)
  • Een snufje zeezout
  • Versgemalen zwarte peper
  • 8 verse perziken gehalveerd

Bruschetta met acacia honing

4

personen

10

minuten

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Leg de plakjes brood op een bakplaat en bak deze 5-7 minuten in de oven totdat ze goudbruin en exact zijn.
  • Meng de ricotta (of zachte kaas) met het sap van een halve citroen en de geraspte schil. Dit geeft een frisse smaak aan de kaas.
  • Besmeer de toast met een royale laag van de ricottamix.
  • Beleg de broodjes met de halve perziken en besprenkel het met een beetje Melvita acacia honing voor een heerlijke zoetheid.
  • Bestrooi met een snufje zeezout en versgemalen zwarte peper.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter