Bloemenijsjes met agavesiroop licht

Dit recept wordt bereid met

Melvita_Agave_Licht biologisch

Ingrediënten

  • 350 ml gekookt en afgekoeld water
  • 60 ml vlierbloesemsiroop
  • Vleugje citroensap
  • 2 tl Melvita agavesiroop licht
  • Eetbare bloemen

Bloemenijsjes met agavesiroop licht

6

personen

30

minuten

Zo maak je het

  • Kook het water en laat het afkoelen. Hierdoor worden de ijsjes helderder en doorschijnender.
  • Zodra het water afgekoeld is, meng het water met de Melvita agavesiroop licht   en de vlierbloesemsiroop en voeg nog een beetje citroensap toe. Zet de siroop opzij.
  • Vul de ijsvormpjes voor een derde met siroop en leg er een paar eetbare bloemen bovenop. Zet de ijsjes een paar uur in de vriezer.
  • Haal de ijsjes een paar uur later uit de vriezer en giet de rest van de siroop erbij. Zet het ijs terug in de vriezer en laat het een nacht staan.

Aanbevolen recepten

Crispy,Fried,Chicken,Drizzled,With,Honey,On,White,Plate,,Sweet
Krokante gefrituurde kip met honing glazuur met Melvita bloemenhoning
Pumpkin,French,Toast,With,Apricot.,Autumn,Swasonal,Food.
Wentelteefjes met gekarameliseerde perziken en Melvita light
Risotto,With,Sage,Honey,And,Parmesan,Cheese
Romige risotto met woudhoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter