Knoflook garnalen met acaciahoning

Dit recept wordt bereid met

melvita_acaciahoning_365_2021

Ingrediënten

  • 2 el Melvita acaciahoning
  • 2 el sojasaus
  • 1 knoflookteen, fijn gesneden
  • 2 tl witte sesamzaadjes
  • 400 g tijgergarnalen
  • 1 grote of 2 kleine broccoli ’s

Knoflook garnalen met acaciahoning

4

personen

45

minuten

Zo maak je het

  • Meng de Melvita acaciahoning met de sojasaus, knoflook en de sesamzaadjes met elkaar in een kom.
  • Doe de tijgergarnalen ook in een kom, doe de helft van de marinade erbij, dek af en zet minimaal 30 minuten in de koelkast om te marineren.
  • Kook ondertussen de broccoli 3 minuten in kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
  • Bak de garnalen elke zijde 2 minuten in een koekenpan.
  • Giet dan de rest van de marinade en de broccoli erbij.
  • Bak nog 2-3 minuten op hoog vuur en serveer met witte rijst.

Aanbevolen recepten

Granaatappelkomkommer cocktail met zout
Agavesiroop en komkommer mocktail
pizza met bloemenhoning
Pizza met vijgen, rode ui en bloemenhoning
bruschetta met gegrilde perzikken en bloemenhoning lr
Bruschetta met acacia honing

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter