Knoflook garnalen met acaciahoning

Dit recept wordt bereid met

melvita_acaciahoning_365_2021

Ingrediënten

  • 2 el Melvita acaciahoning
  • 2 el sojasaus
  • 1 knoflookteen, fijn gesneden
  • 2 tl witte sesamzaadjes
  • 400 g tijgergarnalen
  • 1 grote of 2 kleine broccoli ’s

Knoflook garnalen met acaciahoning

4

personen

45

minuten

Zo maak je het

  • Meng de Melvita acaciahoning met de sojasaus, knoflook en de sesamzaadjes met elkaar in een kom.
  • Doe de tijgergarnalen ook in een kom, doe de helft van de marinade erbij, dek af en zet minimaal 30 minuten in de koelkast om te marineren.
  • Kook ondertussen de broccoli 3 minuten in kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
  • Bak de garnalen elke zijde 2 minuten in een koekenpan.
  • Giet dan de rest van de marinade en de broccoli erbij.
  • Bak nog 2-3 minuten op hoog vuur en serveer met witte rijst.

Aanbevolen recepten

Crispy,Fried,Chicken,Drizzled,With,Honey,On,White,Plate,,Sweet
Krokante gefrituurde kip met honing glazuur met Melvita bloemenhoning
Pumpkin,French,Toast,With,Apricot.,Autumn,Swasonal,Food.
Wentelteefjes met gekarameliseerde perziken en Melvita light
Risotto,With,Sage,Honey,And,Parmesan,Cheese
Romige risotto met woudhoning

Deel dit recept

Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Twitter